- Hun spillede bedre end mig, siger Wozniacki om ung russer

Daria Kasatkina fra Rusland besejrede Caroline Wozniacki i to sæt ved WTA-turneringen i Indian Wells.

20-årige Daria Kasatkina er ved at blive Caroline Wozniackis onde ånd.

Natten til onsdag sendte hun nemlig danskeren ud af Indian Wells-turneringen efter to tætte sæt. Dette var også tilfældet i starten af februar, hvor Wozniacki ligeledes måtte forlade turneringen i Skt. Petersborg efter et nederlag til Kasatkina.

Caroline Wozniacki fik ellers en god start, men havde efterfølgende problemer med at få sit spil til at fungere. Hun fremhæver især underlaget som en grund til det, da det passede godt til russerens spil, mens Wozniacki havde det svært.

- Jeg gik ind og pressede hende, var meget i kontrol og førte fra starten. Men så begyndte jeg at lave flere fejl, og hun kom så ind i kampen. Når jeg spillede kort, spillede hun aggressivt, så det var svært. Det er frustrerende, at jeg ikke fik det første sæt i hvert fald, siger Caroline Wozniacki til TV 2 SPORT.

- Hun spillede bedre end mig, og hun udnyttede de høje opspring bedre, end hvad jeg kunne. Det er, som det er.

- Der er meget, jeg kan gøre endnu bedre

Russeren selv er også glad for sit eget spil, hvor hun pressede Wozniacki til det yderste.

- Jeg bliver nødt til at spille til kanten, hvis jeg skal slå Wozniacki. Jeg synes, at jeg leverede et godt stykke arbejde. Jeg er ret selvsikker lige nu, men jeg skal også kigge fremad, da turneringen fortsætter, sagde Daria Kasatkina kort efter kampen.

Den danske tennisspiller kan nu begynde at se frem mod Miami Open, hvor danskeren alligevel kan tage noget med fra India Wells-turneringen, selvom hun ikke nåede kvartfinalen.

- Jeg kan tage meget med fra det spil, jeg har spillet – både server og returneringer. Der er en masse ting, som jeg synes, jeg har gjort godt, men som jeg kan gøre endnu bedre, siger Caroline Wozniacki.

- Som man kan se, er det mange seedede spillere, som allerede er røget ud af turneringen. Jeg tror, at det er, fordi at underlaget er meget langsomt. Det minder meget om grus, så dem, der godt kan lide det, passer det rigtig godt til.

Caroline Wozniackis næste kamp er i Miami Open, som bliver spillet fra den 20. marts til den 1. april. Du kan se turneringen direkte på TV 2 SPORT.

Wozniacki i Indian Wells