Wozniacki gør comeback i stor turnering og tror på godt resultat

Caroline Wozniacki er tilbage på banen efter sit exit i Madrid. Nu gælder det WTA-turneringen i Rom, som danskeren ser frem til.

Du kan se Caroline Woznickis kamp mod Alison Van Uytvanck på TV 2 PLAY tidligst klokken 18.

Caroline Wozniacki har ikke deltaget i turneringen siden 2015, men nu gør hun comeback i WTA-turneringen i Rom.

Onsdag aften spiller danskeren sin første kamp, hvor verdensranglistens nummer 49, belgiske Alison Van Uytvanck, venter. De to har ikke tidligere mødtes før.

Danskeren er først og fremmest glad for at være til at tilbage i Rom, men glæder sig også til at komme ud på tennisbanen igen.

- Jeg glæder mig til at spille den sidste opvarmningsturnering inden French Open, siger hun til WTA's hjemmeside.

- Jeg elsker at være tilbage i Italien. Det er et smukt land, hvor der er så meget historie og god mad, så jeg er glad for at være her. Jeg har ikke spillet i Rom i et par år, men jeg nyder virkelig turneringen. Jeg vil bare forsøge at nyde det og forsøge at gøre mit bedste. Jeg glæder mig til at komme i kamp og tror på, at jeg kan gøre det godt.

Kan overtage førstepladsen på verdensranglisten

Da Caroline Wozniacki ikke har nogen point at forsvare fra turneringen sidste år, fordi hun ikke spillede, kan hun blive ny nummer et på verdensranglisten.

Den indtages lige nu af rumænske Simona Halep, som derimod skal forsvare sin finaleplads fra 2017, som gav 585 point. Dermed kan Wozniacki faktisk ende med at blive nummer et efter Rom, uanset om hun taber sin første kamp. 

Halep skal nemlig nå i minimum kvartfinalen for at beholde førstepladsen. Hverken Garbiñe Muguruza eller Karolína Plíšková kan nå danskeren, selvom de skulle vinde i Madrid.

Hvis Caroline Wozniacki indtager førstepladsen, vil hun samtidig blive seedet som nummer ét ved French Open, og den turneringen er hun begyndt at se frem imod.

- Jeg er glad for sæsonen indtil videre, og der er stadig en stor del af sæsonen tilbage. Jeg vil bare gå derud og nyde det, forsøge at gøre mit bedste og spille det bedste, jeg kan, siger danskeren.

- Det føles godt at komme ind til French Open med sejren fra Australian Open i bagagen. Jeg vil bare give alt, hvad jeg har. Jeg ved, at jeg kan gå hele vejen, og forhåbentlig kan jeg gøre det igen.

French Open bliver spillet fra den 21. maj til den 10. juni.