Manager hævder, at WTA vil se mildt på tennisstjernes raseriudbrud

Karolina Pliskova var rasende i onsdagens kamp ved WTA-turneringen i Rom, efter en kendelse gik imod hende.

Se tennis fra Rom på TV 2 PLAY

Den tjekkiske tennisstjerne Karolina Pliskova kan formentlig se frem til en straf, efter at hun i onsdagens kamp mod Maria Sakkari blev så rasende på dommeren, at hun slog hul i dommerstolen med sin ketcher.

En bold i første sæt blev dømt ude, og så måtte kampens dommer, Marta Mrozinska, på banen for at finde mærket i gruset som bevis på, at den var inde. Men hun kunne ikke finde mærket, så linjedommerens kendelse stod ved magt.

Men ifølge hendes manager og forlovede, Michal Hrdlicka, er WTA mildt stemt.

- Jeg blev overrasket over, at WTA-folk var på Karolinas side. Hun får selvfølgelig en eller anden bøde, men de sagde også, at de ville forsøge at minimere den, fordi hun havde ret, og de forstod hendes frustration, siger han til iSport.cz.

- Det hører selvfølgelig ikke hjemme på en tennisbane, men situationen taget i betragtning er de på hendes side, og de vil også straffe dommeren.

Karolina Pliskova sender sin smash ned i højre hjørne - men bolden dømmes ude.
Karolina Pliskova sender sin smash ned i højre hjørne - men bolden dømmes ude. Foto: TV 2 SPORT

Hændelsen fyrede op under Pliskova, der endte med at tabe kampen i Rom i tre sæt. Efterfølgende var Pliskovas søster, Krystina, der også er professionel tennisspiller, ude med en bredside henvendt til WTA.

- Det er det værste, jeg nogensinde har set, WTA, og jeg håber, at Marta Mrozinska aldrig kommer til at dømme en kamp med mig eller Karolina igen, skriver hun på Twitter.

WTA har endnu ikke meldt noget officielt ud om en eventuel straf.

Pliskova har tidligere været nummer et på verdensranglisten. Hun er aktuelt nummer fem.