Verdensetter lider atter finalenederlag i Cincinnati

Simona Halep tabte igen finalen i WTA-turneringen i Cincinnati. Verdensetteren tabte til Kiki Bertens.

WTA-turneringen i Cincinnati og Simona Halep går sjældent hånd i hånd, og sådan var det heller ikke søndag aften dansk tid.

Her var den rumænske verdensetter igen i finalen i tennisturneringen, og igen blev det til et nederlag som opvarmning til US Open, der spilles fra slutningen af august. 

Simona Halep mødte hollandske Kiki Bertens, som vandt kampen 2-6, 7-6 (8/6), 6-2. 

26-årige Halep mødte ellers op i superform, og hun var godt i gang med at gøre tredje gang til lykkens gang, da hun lagde ud med at bryde Bertens i første sæt, som hun derefter vandt overbevisende. 

I andet sæt lå tiebreaken og vippede for Halep, inden det gik galt i tredje sæt, hvor Bertens var ovenpå og fortjent hentede en af karrierens største sejre. 

I 2015 tabte Simona Halep finalen i Cincinnati til Serena Williams, og i fjor blev det til nederlag mod Garbiñe Muguruza. 

Kærlighed trods nederlag

Simona Halep mødte ellers op med en frisk sejr på hardcourt, da hun for en uge siden vandt turneringen Rogers Cup i Montreal.

- Jeg har tabt tre finaler her, men måske bliver jeg i stand til at vinde en finale, for jeg elsker at spille her, siger Halep ifølge AFP. 

For Kiki Bertens, der er nummer 17 på verdensranglisten, var det tiende gang i sæsonen, at hollænderen slog en spiller fra top-ti på verdensranglisten. 

Det var mod netop Kiki Bertens, at Caroline Wozniacki tidligere på ugen i anden runde i turneringen måtte trække sig.

Wozniacki tabte første sæt 4-6 til Kiki Bertens, men danskeren kunne ikke fortsætte efter første sæt på grund af problemer i det ene baglår og i den ene skulder. 

Søndagens sejr over Simona Halep sikrede Bertens hendes sjette WTA-turneringssejr i karrieren, og hollænderen har tilsyneladende fået smag på at møde Simona Halep. 

- Jeg håber, at vi kan spille mange kampe som denne i fremtiden, siger Bertens.