- Kroppen føles godt, siger Wozniacki efter sejr

Caroline Wozniacki har haft et tungt efterår indtil nu. Men nu håber hun på, at hun med morgenens sejr kan spille sig i form i løbet af Wuhan Open.

Der var lidt slinger i valsen i første sæt af Caroline Wozniackis åbningskamp i Wuhan Open mod svenskeren Rebecca Peterson. I andet sæt var det dog tydeligt, at der var klasseforskel i opgøret, der sluttede 6-4, 6-1 til danskeren.

Dermed er Caroline Wozniacki videre til tredje runde i den kinesiske turnering, hvor hun sidste år måtte forlade den allerede efter første kamp.

- Det føles godt at vinde min første kamp her. Det var en hård én. Hun har spillet godt på det seneste, og jeg vidste, det ikke ville blive let, men jeg er glad for at være igennem til næste runde, lød det fra danskeren ved det officielle vinderinterview på banen lige efter sejren.

- Jeg bevarede roen og forsøgte at få hældt en masse bolde tilbage og serve stærkt.

Det var blot Caroline Wozniackis anden sejr siden hendes exit i Wimbledon først i juli. Formen har haltet efter nogle skader i bentøjet, der blandt andet betød, at den danske verdens-toer måtte trække sig fra turneringen i Cincinatti.

Men med sejren over svenske Peterson, der er verdens nummer 61, er missionen om at ramme formen i de to afgørende turneringer om billetten til sæsonfinalen i fuld gang.

- Kroppen føles godt nu. Jeg er her for at få nogle kampe og forsøge at spille mig selv i bedre form.

Caroline Wozniacki spillede meget mere stabilt end Rebecca Peterson. Det vidner antallet af uprovokerede fejl om: 36-9.
Caroline Wozniacki spillede meget mere stabilt end Rebecca Peterson. Det vidner antallet af uprovokerede fejl om: 36-9. Foto: TV 2 SPORT

Udover Wuhan Open skal Caroline Wozniacki spille China Open. Sæsonfinalen spilles i Singapore i den sidste uge i oktober. Det er de otte bedste spillere fra sæsonen 2018, der spiller om sæsontitlen. En titel, som danskeren vandt i sidste sæson.

Inden Wuhan Open lå Caroline Wozniacki nummer fem på listen over de bedste spillere i år.