Sæsonfinalevinder vil bruge Wozniacki som inspiration

Ukrainske Elina Svitolina vandt søndag eftermiddag sæsonfinalen, og nu vil hun fortsætte ind i den nye sæson, som Caroline Wozniacki også gjorde.

Caroline Wozniacki kan ikke længere kalde sig forsvarende vinder af sæsonfinalen.

Søndag eftermiddag blev det nemlig ukraniske Elina Svitolina, som med en sejr i tre sæt over Sloane Stephens fra USA, kan kalde sig den nye sæsonfinalevinder.

Dette gjorde Wozniacki i fjor, hvorefter hun gik ind i dette år og vandt Australian Open. Den præstation jagter ukraineren nu også.

Caroline Wozniacki vandt sæsonfinalerne sidste år og gik derefter hen og vandt sin første Grand Slam. Kan du bruge det som en inspiration?

- Ja, helt sikkert. Hun spillede god tennis her i Singapore. Jeg tabte til hende, og hun spillede fantastisk. Hun fortsatte på samme måde i Australian Open, og det var noget specielt, siger Elina Svitolina til TV 2 SPORT.

- Jeg skal også fortsætte arbejdet ind i den nye sæson og stadig arbejde på nogle ting i preseason.

Har overbevist sine tvivlere

Elina Svitolina fik en svær start på finalen, da hun tabte første sæt med 3-6. Hun kæmpede sig efterfølgende tilbage og vandt det, som hun kalder karrierens største titel.

- Det føles fantastisk, og denne uge har været noget specielt. Det har været nogle meget hårde kampe, og jeg er glad for den måde, som jeg er sluttet på, siger Svitolina.

- Jeg har bevist over for mine tvivlere, at de tog fejl. Selvtilliden skal hjælpe mig i fremtiden, og jeg ved, hvad der er godt for mig. Jeg ved, hvad jeg skal arbejde med. Dette øjeblik er helt specielt og var mod de bedste spillere i verden. 

Svitolina får en præmiecheck på over 14 millioner danske kroner.