Modstander: Respekt for Wozniacki

16x9
Anabel Medina Garrigues Foto:

Kommende modstander har stor respekt for Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki er blevet en stjerne på den internationale scene. Men succesen har ifølge hendes kommende modstander ved Wimbledon, spanske Anabel Medina Garrigues, ikke sat sine spor hos danskeren.

"Hun er den samme person, selv om hun er nummer ni i verden. Det er ikke normalt på WTA Touren, hvor nogle spillere skaber en distance, når de bliver store. Men Caroline er den samme pige," siger Anabel Medina Garrigues.

"Jeg har set nogle spillere ændre sig, når de kommer i verdenstoppen. De kan måske ikke sige hej, hvis de har vundet en kamp. Sådan er det ikke med Caroline," forklarer spanieren, der allerede har mødt Wozniacki under dette års Wimbledon.

De to kender hinanden ganske godt og træner ofte sammen, hvilket også var tilfældet søndag - dagen før åbningen af den engelske grand slam-turnering. Al venskabelighed vil dog være gemt væk, når de møder hinanden i tredje runde.

"Når vi er på banen, så handler det om at vinde. Bagefter elsker vi hinanden," siger hun.

Medina Garrigues og Caroline Wozniacki har mødt hinanden fire gange tidligere med tre danske sejre til følge, mens spanieren sendte Wozniacki ud af en WTA-turnering i Beijing sidste år.