Wozniacki vil skabe danske talenter

16x9
Caroline Wozniacki Foto:

Wozniacki har planer om at starte tennisakademi i København

Den danske tenniskomet Caroline Wozniacki søsætter nu et projekt, der på sigt skal skabe en ny dansk top-spiller.

Caroline vil nemlig sammen med sin far Piotr starte et tennisakademi i København, hvor unge håbefulde talenter kan få kompetent træning og indsigt i livet som tennisprofessionel.

"Jeg føler, at for mig er det vigtigt at give nogle af alle de talenter derude en chance. På den her måde så kan vi, der har prøvet det, give vores viden til de nye håbefulde talenter," siger Caroline Wozniacki og forklarer.

"Det kommer til at være to gange om måneden det første år, hvor vi gerne vil prøve at give unge talenter muligheden for at leve som professionelle tennisspillere," siger Caroline Wozniacki til TV2 Sporten og beskriver en af ideerne bag projektet.

Talenterne skal trænes hårdt
"De skal trænes hårdt, sådan at de oplever, hvordan det er at leve som tennisspiller på højeste niveau med kost og træningsplaner og alt det, der hører med," forklarer den 19-årige tennnisstjerne og slår fast, at alle kan være med.

En central figur i akademiet bliver Caroline Wozniackis far Piotr, der har trænet sin egen datter til at blive blandt verdens allerbedste kvindelige tennisspillere.

"Jeg har fået så meget viden ved at rejse med Caroline, omkring det at være professionel tennisspiller. Den vil jeg gerne give videre. Det er vigtigt for mig at sige, at vi ikke vil tjene penge," siger Piotr.