Quick Step jagter Fuglsang

16x9

Jakob Fuglsang er kommet i modvind på sit hold RadioShack-Nissan. Danskeren behøver dog næppe at ende som arbejdsløs. Andre hold står i kø for at hente Fuglsang – blandt dem er Omega Pharma-Quick Step, der allerede arbejder på at få forhandlinger i stand med rytteren.

”Jeg tror, han vil passe ind alle steder. Jeg har sendt en sms til Patrick Lefevere (chef for Omega Pharma-Quick Step) om at han skal tage en snak med Fuglsang og hans manager. Det er mit indtryk, at Bjarne Riis også gerne vil have Jakob på holdet, så vi kommer måske til at kæmpe for ham,” siger Quick Steps danske sportsdirektør, Brian Holm, til tour.tv2.dk

Jakob Fuglsang blev vraget til Touren efter offentligt at have kritiseret ledelsen på RadioShack-Nissan.

Hovedsponsoren for Bjarne Riis cykelhold, Saxo Bank, har fortalt til tour.tv2.dk, at der er nok med penge til at hente nye ryttere for.

Fuglsang vandt Østrig Rundt i søndags.

  • Nationalitet: Belgien
  • UCI-Forkortelse: OPQ
  • Hovedsponsors erhverv: Lægemiddelvirksomhed, gulvbelægning
  • Budget 2012: 13 millioner euro
  • Sportslig ledelse: Wilfired Peeters
  • Sportsdirektører: Davide Bramati, Brian Holm, Wilfired Peeters, Jan Schaffrath, Rik van Slycke, Tom Steels