Froome er bare glad for personlig bonus

16x9

Chris Froome, der har været Bradley Wiggins' nærmeste hjælperytter gennem hele Touren og på det seneste vist, at han måske er endnu stærkere end Wiggins selv, har ikke brug for at overhale Wiggins på lørdagens enkeltstart og tage den samlede Tour-sejr.

"Jeg er tilfreds med denne Tour, for da jeg kom her, vidste jeg, at det var det arbejde, jeg skulle lave. At slutter som nummer to samlet er en bonus, og det er allerede stort for mg," siger han ifølge cyclingnews.com.

"Jeg ser det ikke som mig mod Bradley. Jeg vil bare gerne gøre det færdigt og komme til Paris. Det ville være stort, hvis vi kan holde vores placering i det samlede klassement. Lad os bare håbe, at der ikke går noget galt."

Wiggins er favorit
Froome kørte selv i næstebedste tid på Tourens første lange ekeltstart efter holdkaptajnen Wiggins, og han ser sin skipper som favorit til at vinde etapen lørdag.

"Jeg mener ikke, der er så mange hurtige enkeltstartsryttere tilbage i løbet. Der er selvfølgelig Bradley, som må være favorit til i morgen. Det ville være stort, hvis en af os kan vinde," siger Froome og benægter, at han er ude på at vise omverdenen, at han er bedre kørende end Wiggins.

"Det er ikke mit mål. Om han er i front eller jeg er i front, er jeg sikker på, at vi begge vil være glade."

 

 

  • Hold: Sky Procycling
  • Land: Storbritanien
  • Alder: 27 år
  • Blev nummer to i Vuelta a Espana 2011
  • Deltog i Tour de France i 2008, hvor han blev nummer 84
  • Født i Nairobi, Kenya
  • UCI-sejre i alt: 5