Fuglsang mistede et minut: Jeg tog den forkerte vej

Jakob Fuglsang har kørt et flot Tour de France, men på tirsdagens 16. etape kunne den danske Astana-kaptajn ikke holde Tour-favoritternes hjul.

Fuglsang tabte et minut til Tour-favoritterne og må se Katushas Joaquim Rodriguez rykke forbi og på syvendepladsen i klassementet.

- Det var selvfølgelig lidt ærgerligt. Jeg havde sagt på forhånd, at Rodriquez måske var en af dem, der kunne gå forbi mig, men måden, som det sker på, er lidt ærgerlig, siger Fuglsang til tv2.dk

- Jeg tager den forkerte vej rundt i en rundkørsel. Jeg følger Cadel Evans, og det viser sig at være den lange vej, og jeg falder 100 pladser eller noget i den stil tilbage i feltet. Dem forsøger jeg at rode bod på i starten af stigningen og kommer frem til fronten igen - lidt presset allerede - og så starter Katusha med at køre, og så mangler jeg lige det sidste for at kunne sidde med, erkender den danske Astana-kaptajn.

Han følte ellers, at benene var gode.

- De havde det ok, og jeg synes, det gik godt hele dagen. Så jeg tænkte, at det blev ikke noget problem i dag. Men jeg må så også sige, at Katusha overraskede ved at køre så hårdt på den stigning, siger Fuglsang til tv2.dk

Han er nu nummer otte i klassementet - 7,22 minutter efter Chris Froome.