Zanka overrasket over sin debut

En uventet skade hos Per Krøldrup bane­de vejen for debut på landsholdet for 18-årige Mathias 'Zanka' Jørgensen, der var overrasket over, at Morten Olsen ville have ham på banen allerede et kvarter inde i anden halvleg.

"Jeg begyndte at varme op stille og roligt og havde ikke engang taget en spurt, før han kaldte mig hen. Det var lidt tidligere, end jeg havde regnet med. Jeg havde faktisk bare håbet på at få et par minutter til sidst," sagde Mathias 'Zanka' Jørgensen, der trods nederlaget til Wales var glad for debuten.

"Det skete jo lidt hektisk, men det er jo sådan, jeg bedst kan lide det, så jeg havde så lidt tid til at tænke over det," sagde FCK-spilleren.

Også Patrick Mtiliga fik for første gang chancen på landsholdet, da han kom på banen fra anden halvlegs begyndelse i stedet for Thomas Rasmussen.

"Det gik fint nok. Jeg lavede nogle fejlafleveringer ind imellem, men jeg fik også vist, hvad jeg kan fremad banen, vurderede Mtiliga.