OB sender Djiby Fall til Moskva

16x9

SAS Ligaens topscorer Djiby Fall skifter med omgående virkning til den russiske fodboldklub Lokomotiv Moskva. Det oplyser OB i en pressemeddelelse.

Transfervinduet i Rusland er ikke lukket som i resten af fodboldeuropa, og derfor har Lokomotiv kunne smide så mange penge på bordet, at den fynske klub har valgt at sælge sin angriber. Hvor mange penge OB tjener på salget, oplyser klubben ikke.

Djiby Fall har spillet 38 kampe for OB, siden han kom til klubben i 2007, og han har scoret 22 mål. I denne sæson er han lige nu topscorer i SAS Ligaen med 11 scoringer.

Det er anden gang, at den 23-årige senegalesiske angriber forlader dansk fodbold. I 2007 skiftede han fra Randers FC til Al Ain i De Forenede Arabiske Emirater, inden turen gik tilbage til Danmark og OB.