Viborgs herrer handler ind i BSV

Viborg HK's herrehold i håndbold bliver med øjeblikkelig virkning forstærket med den 22-årige stregspiller Frederik Børm, som klubben har hentet hos ligakonkurrenterne fra Bjerringbro-Silkeborg.

"Det er en kæmpe gevinst for Viborg HK på både kort og langt sigt, at vi har kunnet hente Frederik Børm til klubben. Der er ingen tvivl om, at han er et fantastisk talent, men han er samtidig en spiller, der kan gå ind og styrke holdets bredde allerede nu med sine store kvaliteter på stregen og i forsvaret," siger Viborg-direktør Peter Cassøe i en pressemeddelelse.

"Vi har manglet en spiller som Frederik gennem hele sæsonen, så det er en perfekt løsning for os, og vi glæder os meget til at se ham i kamp," siger Peter Cassøe, der altså henter Børm hos Jack & Jones Ligaens førerhold.

Glæder sig til spilletid
Frederik Børm, der har savnet spilletid i BSV, glæder sig til at komme i gang med sin nye opgave i den grønne Viborg-trøje.

"Jeg ser frem til at få en rolle, der handler om mere end at sidde på bænken, og så glæder jeg mig til at blive en del af et ungt hold. Vi kommer til at få et hold med masser af gå på mod, og at det tror jeg kan føre til noget rigtig stort," siger Frederik Børm.

Frederik Børm kan debutere for Viborg HK i hjemmekampen mod Skjern, der spilles i Viborg Stadionhal lørdag den 6. februar klokken 16.00.