Sport

Stig Rossen nærmer sig pokermio.

De allerstørste pokerstjerner er fortsat med i European Poker Tour-turneringen i København, blandt dem danske Peter Eastgate, men faktisk har sangeren Stig Rossen overhalet den tidligere verdensmester på vej mod finalebordets ti millioner kroner.

Ud af et startfelt på 423 spillere er blot kun 45 spillere tilbage og Stig Rossen sidder med næsten én million i chips, mens gennemsnittet blot er 288.000.

"Jeg havde sat mig et mål om at sidde med én million efter i dag, og når man har så meget som jeg har, så kan man ikke være bange for spillere som ElkY (pokerstjernen Bertrand Grospellier red.) ved mit bord. Jeg tror de opfatter mig som meget 'tight' (forsigtig spiller red.)," siger Rossen til tv2.dk

"Chancerne for at nå finalebordet er der i hvert fald. Jeg er ved godt mod," slutter Rossen kort før han blev flyttet til Peter Eastgates bord.

Den velkendte sanger og skuespiller spiller i København sin første store live-turnering og er allerede nu sikret 60.000 kroner for sin ulejlighed. Førstepræmien er til gengæld på 3,7 millioner kroner.