Norsk landsholdskeeper til Esbjerg

16x9

LÞrdag var en god dag for Team Es­bjerg. FÞrst og fremmest fik holdet en sejr over FC Midtjylland, men derudov­er sikrede holdet sig en underskrift fra den norske landsholdskeeper Kari Aalvik GrimsbÞ.

Nordmanden har skrevet en tre-Ă„rig kontrakt med den vestjyske klub, som hun slutter sig til den 1. juli.

"Det er et Är siden, at vi havde den fÞrste kontakt til Kari Aalvik, og vi er glade for, at aftalen nu er faldet pÄ plads. Hun er Norges nye storkeeper og efterfÞlgeren til koryfÊer som Lun­de og Leganger. Samtidig er hun sikker i mÄlet hos ByÄsen, der ligger solidt i toppen af den norske liga, siger sportschef i Team Esbjerg, Flemming Videriksen, i en pressemeddelse.

Dermed vil Team Esbjerg fra nÊste sÊ­son rÄde over tre keepere. Udover 25-Ärige GrimsbÞ skal Marie Staun og Katarina Tomasévic ogsÄ fortsat vogte mÄlet.