Her er AG Københavns hjemmebane

16x9
Ballerup Super Arena, der har huset en cykelbane. Nu skal arenaen være hjemsted for AG København Foto: Scanpix

AG København har længe været på udkig efter en hjemmebane til kampene i den bedste danske håndboldrække, og det er nu blevet besluttet, at holdet skal spille alle sæsonens hjemmebanekampe i Ballerup Super Arena.

Det oplyser Søren Colding, direktør i AG København, til Ritzau.

- Vi har undersøgt alle muligheder, men valget er faldet på Ballerup Super Arena. Her er alle de faciliteter, som vi ønskede, og vi har mærket en enorm stor interesse omkring det nye håndboldprojekt, siger Søren Colding.

Mange tilskuerpladser
Ballerup Super Arena har plads til 7500 tilskuere, og netop muligheden for at tiltrække flere tilskuere er en af grundene til, at den nye håndboldklub har været på udkig efter en anden hal end Brøndby Hallen.

- I Ballerup Super Arena har danskerne mulighed for at få en håndboldoplevelse, som de aldrig har fået før i Danmark, siger Søren Colding.

Oprykkerne fra AG København spiller sin første kamp på den nye hjemmebane den fjerde september mod AaB Håndbold.