Gammel ræv skal redde KIF Vejen

16x9

KIF Vejen får hjælp af en gammel ken­ding til at dække målmandshullet efter Bente Højmark rev sit korsbånd over tirsdag. OL-guldvinderen Rikke Schmidt skal vogte målet for jyderne.

- Det har rigtig stor betydning, for Rikke kender klubben og holdet særde­les godt. Hun var en af vores vigtig­ste spillere i foråret, da vi spillede os frem til Europa Cup-finalen. Det er helt klart en god gevinst, nu hvor Ben­te ikke kan stå, siger holdets træner Lars Frederiksen til sporten.tv2.dk.

Rikke Schmidt er dobbelt OL-guldvinder.

En erfaren erstatning
Den uheldige målvogter, Bente Højmark, kan forvente en pause på 8-12 måneder, hvilket er noget af en bet for fjerdepladsen i Guldbageren Ligaen.

- Først og fremmest er det utroligt ærgerligt. Specielt for Bente, som efterhånden har spillet sig op i denne sæson, og spillet nogle gode kampe i efteråret. Bente har været i klubben i rigtigt mange år, og har en vis plads i klubben, så det har stor betydning, at hun er væk, fortæller Lars Frederiksen, som i det mindste kan glæde sig over, at den rutinerede målvogter afløses af en med endnu mere erfaring.

- Rikke er en gammel ræv, som har prøvet rigtigt meget: Både Champions League- og OL-finale. Det betyder meget at have sådan en spiller inde i truppen. Men Rikke er også sådan en type, der er interesseret i, at alle har det godt, og derfor er hun med til at skabe godt humør på holdet. Hun vil absolut være en god pige for holdet, nu hvor det ikke kunne være anderledes, vurderer Lars Frederiksen til sporten.tv2.dk