Sport

Holyfield så en mester i Nielsen

Bokselegenden Evander 'The Real Deal' Holyfield sad ringside til TV 2 Sportens Fight Night, da det danske boksetalent Patrick Nielsen lørdag aften vandt sin niende professionelle sejr i lige så mange kampe ved at udbokse brit-en Gary Boulden og vinde sikkert på point.

Og den 48-årige amerikaner uddelte efter-følgende roser til unge Nielsen, som han mener kan blive en fremtidig verdensmester.

- Han har i hvert fald redskaberne. Hvis han har det rigtige hold bag sig, undgår skader, finder de rigtige sparingspartnere og så videre, så er det muligt, sagde Holyfield til sporten.tv2.dk.

Også ting at arbejde med for Nielsen

Ifølge Evander Holyfield venter der dog også Patrick Nielsen en masse hårdt arbejde i træningslokalet i Berlin, hvis drømmen om et VM-bælte skal gå i opfyldelse.

- Det var en god kamp, og han var en bedre fighter. Han er en talentfuld knægt. Han arbejdede godt fra distancen og har et godt forsvar, men han manglede lidt, når han gik på kroppen af sin modstander. Kunsten i boksning er at mestre både det korte og det lange arbejde, sagde 'The Real Deal', der om en måned skal møde Brian Nielsen i København og var i Herning for at promovere den fight.

Evander Holyfield har flere gange været sværvægtsverdensmester og har blandt andet besejret store navne som Mike Tyson (der i deres andet møde bed en luns af Holyfields øre), George Foreman, Riddick Bowe, Buster Douglas og Larry Holmes i sin meget lange boksekarriere.