Sport

Nielsen om ros: Det er for vildt

Efter Patrick Nielsens sikre pointsejr over Gary Boulden ved TV 2 Sportens Fight Night lørdag aften sagde den gæstende bokselegende Evander Holyfield, at den 20-årige dansker har redskaberne til at blive verdensmester.

Og den slags rosende ord fra en tidligere sværvægtsmester gjorde stort indtryk på mellemvægteren.

- Det er for vildt. Det er jo 'The Real Deal'. Han har været i gamet i så mange år og slået et stort navn som for eksemp-el Mike Tyson, mens jeg bare er en knægt fra Albertslund, sagde Patrick Nielsen til sporten.tv2.dk.

Lytter til Holyfields råd

Men der er også noget at arbejde med i træningslokalet. Ifølge Evander Holyfield skal Patrick Nielsen blive bedre til at nedkæmpe sine modstandere fra nært hold, hvis han vil gå hele vejen.

- Jeg kan godt se, hvad han mener. Jeg skal bevæge mig mere, lød det fra Patrick Nielsen, der boksede sin første kamp på otte omgange á tre minutter.

- Det var en stor omvæltning. Det var ekstra hårdt, men jeg var godt forberedt og havde faktisk kræfter hele vejen igennem kampen. Til gengæld var jeg ret overrasket over, hvor meget Boulden kunne holde til.