Sport

Poulsen: De onde dæmoner er væk

Bokseren Kim Poulsen leverede lørdag, hvad han havde lovet ved TV 2 Sportens Fight Night, en knockout i tredje om-gang. Og efter sejren over ungarske Ferenc Szabo var glæden stor hos dansker-en, der ikke har nået sit topniveau ved de seneste stævner.

- Jeg har slidt med to håndskader, men jeg har fået mentaltræning, og jeg har lært ikke at tænke på smerten, når jeg er i ringen. Det har også jaget de onde dæmoner væk, siger Kim Poulsen til sporten.tv2.dk og fortsætter:

- Jeg har haft nogle trælse oplevelser og meget modgang, men nu er jeg i ringen for at jagte medgangen. Glæden har nok ikke helt været der, men det er den nu. Jeg var glad, da jeg trådte ind i ringen denne gang.

Kim Poulsens professionelle karriere tæller nu 17 sejre, fire på knockout, og ambitionerne er store.

- Nu er målet en titelkamp. Jeg er ved at være klar, og jeg føler selv at tiden er inde for mig nu, siger den 24-årige letvægter.