SLUT: AGK er klar til pokalfinalen

16x9

Det er Davids kamp mod Goliath, når Ajax København fra landets næstbedste række tørner sammen med mægtige AG København ved Final4-stævnet i Aalborg.

Kan opkomlingene fra hovedstaden ryste Mikkel Hansen og de andre verdensstjerner, eller bliver det den forventede storsejr? Følg med LIVE her.

HUSK AT TRYKKE F5 FOR AT OPDATERE!

SLUT: AGK VINDER 29-25

29-25: Jovist. AGK har haft en skidt dag, men Ajax har i dén grad leveret varen. Sinding scorer igen mod Kasper Hvidt. Et minut tilbage.

29-24: Ajax hænger på i slutfasen. De kan hverken nå uafgjort eller sejr, men giver alligevel alt. Sinding scorer for Ajax. Han har haft en god kamp.

28-23: Dem der havde spået en nedslagtning af Ajax, kan godt pakke sammen. De her spillere brænder efter at vise sig frem på den store scene, og har grebet chancen. En mandfolkeindsats af rang.

28-22: Malmagro bringer AGK op på helt sikre cifre igen. Oppe med seks mål med lige så mange minutter igen, ligner det den forventede sejr.

26-21: Rene Toft Hansen giver storholdet lidt luft igen. Ajax-spillerne virker meget tændte og opsatte på at gøre afslutningen af kampen spændende. Der resterer ti minutter.

25-21: Pludselig er AGK stoppet med at score. Ajax æder sig til gengæld ind på storholdet, der virker rystede. Hallen er i dén grad med Ajax. Tønners står rigtig godt nu.

25-19: Ajax-træner Christian Dalmose kalder timeout. Opkomlingene har faktisk fint fat lige nu. Forsvaret spiller konsekvent, og Tønners står solidt.

25-19: Imens skal det nævnes, at Ajax' målvogter Mikkel Tanners har spillet sig flot op i kampen. Han redder flere forsøg fra AGK-stjernerne.

25-19: Der piftes i hallen efter AGK får et frikast. Tilskuerne er klart bag Ajax.

24-18: Hvad Ajax-spillerne mangler af evner på banen, har de af mandsmod. Det ville være meget nemt bare at lade AGK køre dem midt over, men de holder målscoren på mere end accepteret. Man kan ikke se, at det er bunden i landets næstbedste række mod toppen af den bedste.

24-17: Først brænder Ajax en friløber, der kastes meget langt over mål. Efterfølgende leverer AGK klassespil med afleveringer bagom ryggen og flot, skruet scoring. AGK cruiser mod sejren nu.

22-16: Mikkel Hansen modtager bolden i en kontra. Omringet af tre Ajax-spillere får han sat sig igennem fysisk, og løber mod mål. Her bliver han dog væltet, så han kommer i nærkontakt med målvogteren. Monberg får reduceret efterfølgende.

20-15: Ekberg øger forspringet. Først på straffekast og så på kontra. AGK foran med fem. Ajax-spillerne begynder at se lidt trætte ud.

18-15: Gang i den fra anden halvlegs start. To hurtige scoringer. Ajax stadig med mulighedern for at overraske.

17-14: Ajax går uimponeret til værks ligesom i første halvleg. Et flot vip starter anden halvleg.

PAUSE: Joachim Boldsen øver skud på Steinar Ege i pausen. Mads Larsen og Malmagro støder til. Det kan tænkes at Boldsen skal ind og stabilisere lidt i forsvaret i anden halvleg.

17-13: Halvleg i kampen. Mikkel Hansen lukker scoringen med et mål, der bliver rettet af undervejs, og derfor studser blødt ind i mål bag Ajax-målvogteren, der sidder på bagdelen og ser bolden svæve over ham.

16-13: Mikkel Hansen udbygger føringen. En del af AGK's comeback kan forklares med at Kasper Hvidt er kommet ind. Han redder mere end Ege gjorde i starten af kampen.

15-13: Ajax hænger på selvom de nu er konstant nede med et mål eller to. Flot moral af Ajax, der kan være meget tilfredse med første halvleg.

13-11: AGK trækker fra igen. Klasseforskellen på spillerne bliver lidt udstillet, da svenske Ekberg med bold nemt løber forbi sin markering i en kontra. Ajax-spilleren så temmelig langsom ud der.

11-11: Lige som det begyndte at ligne en udtværing af Ajax, så vågner minuputterne op igen. Det er lige, og AGK kæmper stadig med at få forsvaret på plads.

10-8: En stærkt spillende Gudjon Sigurdsson bringer AGK yderligere foran. Kontrafasen er god for AGK nu.

9-8: Atlason bringer AGK foran for første gang i kampen. Kampen udvikler sig som forventet nu.

8-8: Danni Jørgensen fra Ajax springer ind i en flot aflevering ude fra højre fløj. Han både griber og scorer i samme bevægelse. AGK svarer dog hurtigt igen på scoringen. Sigurdsson gør det kort efter til 8-8. Alt lige igen.

6-7: Sigurdsson bringer Ajax' forspring ned på et enkelt mål. Nu skal Ajax passe på. AGK ligner mere og mere et hold i spillehumør, og når de sætter tempo på, ser det offensive Ajax-forsvar pludselig helt forstenet ud.

4-7: Islandsk samarbejde hos AGK. Sigurdsson scorer efter flot oplæg fra Stefansson, der er kommet ud i en fra spids vinkel. Han kaster bolden på tværs af feltet med begge hænder. En flyvende Sigurdsson kaster bolden ind i et tomt mål.

3-6: Atlason fra AGK får reduceret igen, men AGK kommer ikke tættere på end de tre mål. Ajax spiller med stor entusiasme.

2-5: Den danske EM-helt er kommet ind efter timeouten og starter med at score. AGK ruller det tunge skyts ud nu efter en elendig start på kampen. Kredit til Ajax' forsvar, der har stået flot.

1-5: En sjov detalje er, at Ajax spillerne i øjeblikket, der bliver kaldt timeout, rækker armene op og jubler som havde de vundet kampen. Noget kunne tyde på, at AGK får en hård dag på kontoret.

1-5: Ajax har faktisk ikke skulle gøre så meget selv, men der bliver simpelthen lavet så mange fejl hos AGK, at de kan leve højt på kontraer og misforståelser i forsvaret hos modstanderne. AGK tager timeout. Der er spillet syv minutter, og det sejler.

1-5: Av, av, av. Overtrådt i AGK-angrebet. Kontra og så løber Danni Jørgensen flot kontra. Han udnytter en udskiftning hos AGK, og løber selv hele vejen til scoring.

1-4: Ajax fortsætter den flotte form. Phillip Monberg opretholder tremålsføringen efter AGK fik reduceret. Ajax dækker ultra offensivt forsvar, og det har AGK altså ikke kunne lirke op endnu.

0-3: Det har slet ikke kørt for storfavoritterne i kampens start. Ajax straffer, og scorer nemt.

0-1: En forceret start på kampen fra AGK, men uden bonus. Ajax kommer foran efter først en angrebsfejl og så en brændt mulighed for AGK. Det virker lidt for ivrigt for storholdet. Ajax går uimponeret til værks.

0-0: Så er kampen sat i gang.

FØR KAMPEN: De sidste bolde kastes. AGK starter i angreb.

FØR KAMPEN: AGK stiller op i de karamteristiske ærmefri trøjer. I dagens anledning er det den orange spilledragt, der er taget i brug. Ajax stiller op i den traditionelle hvide og røde spilledragt.

FØR KAMPEN: Brødrene Toft og Mikkel Hansen får overrakt hver en buket blomster efter at have vundet EM i Serbien. Massivt bifald fra tilskuerpladserne. Tillykke fra TV 2 Sporten også!

FØR KAMPEN: Der er en lille enklave af inkarnerede AGK-fans har i hvert fald fået trommerne med. Der buldres lystigt. Men også Ajax har fans med. Cirka 100 har taget turen til Aalborg.

FØR KAMPEN: Velkommen til sporten.tv2.dk's liveopdatering fra Gigantium i Aalborg. Holdene er netop blevet præsenteret.