Tour de France 2014

Tour-manager 2012

Hvem er de helt rigtige ryttere at have på sit Tour de France-managerhold? Det er ikke altid lige let at gennemskue, men her får du gode råd fra en af de mest rutinerede spillere i Danmark. Rasmus Holse Pedersen er tidligere vinder af spillet, og under hver etape giver han sine bedste tips til, hvem der er specielt velegnet til netop denne rute:

Managertips for prologen Managertips for 1. etape Managertips for 2. etape Managertips for 3. etape Managertips for 4. etape Managertips for 5. etape Managertips for 6. etape Managertips for 7. etape Managertips for 8. etape Managertips for 9. etape Managertips for 10. etape Managertips for 11. etape Managertips for 12. etape Managertips for 13. etape Managertips for 14. etape Managertips for 15. etape Managertips for 16. etape Managertips for 17. etape Managertips for 18. etape Managertips for 19. etape Managertips for 20. etape

FAKTA OM MANAGERSPIL

  • Du har 50 virtuelle millioner at købe ryttere for
  • Udover æren som Tourens bedste manager er der Tissot-ure, cykeltøj og en fed cykelrejse på højkant
  • Du kan spille med gratis, men køber du et Guldhold til 69 kroner, spiller du også med om kontante præmier
  • Managertips er udarbejdet af Rasmus Holse Pedersen, der er tidligere vinder af spillet