Uro i kulissen i AG København

16x9

AG København har haft en forrygende sæson på håndboldbanen, men uden for banen er der tilsyneladende nu uro.

I hvert fald har de danske mestre ifølge sporten.tv2.dk's oplysninger fyret klubbens salgschef, mens økonomidirektøren angiveligt selv har sagt op.

Samtidig har en stor del af klubbens sælgere fået besked på, at de kun kan beholde deres job, hvis de accepterer nogle nye - og stærkt forringede - arbejdsvilkår, hvor de kun får løn, hvis de rent faktisk skaffe nogle sponsorer. Altså vil de stort set udelukkende blive provisionslønnet.

Nyt stort underskud pĂĄ vej?
Det er uklart, hvad årsagen til fyringerne er, og om det har noget med AG Københavns økonomi at gøre. For hverken AGK-ejer Jesper Nielsen, direktør Søren Colding eller kommunikationschefen Steen Laursen har reageret på de beskeder, sporten.tv2.dk har lagt hos dem.

AG København havde i forrige sæson et kæmpe underskud på 40 millioner kroner, mens resultatet for den netop overståede sæson indtil videre er ukendt.

Regnskabsåret for sæsonen sluttede først lørdag, og AG København har ikke offentliggjort noget om bundlinjen endnu.

Udover de røde tal i AG Københavns senest tilgængelige regnskab er ejer Jesper Nielsens private pengetank ifølge sporten.tv2.dk's oplysninger truet af en skattesag, hvor han risikerer en regning på et betydeligt, tocifret millionbeløb.