Sport

Gade før OL: Der er positive tegn

Badmintonstjernen Peter Gade har ikke haft den mest overbevisende optakt til sommerens OL.

Til trods for en skade i foden og svingende resultater har han stadig store forventninger til legene i London.

"Det vigtigste er, at der har været små positive tegn de sidste måneder, og formen er god. Nu gælder det om at få spilleformen på plads og bygget selvtillid op, så jeg kan ramme mit højeste niveau," siger Peter Gade.

Den 35-årige badmintonveteran, der stopper karrieren efter denne sæson, regner ikke sig selv blandt favoritterne i den britiske hovedstad.

"Lin Dan, Lee Chong Wei og Chen Long er nok de største favoritter. Så ligger jeg i en stor gruppe bagved, hvor alle har en chance for at nå langt.

"I første omgang skal jeg videre fra den indledende pulje, og så kan der ske noget," siger Gade.

"Drømmemålet er at komme hjem med en medalje, men meget skal gå op i en højere enhed, hvis det skal lykkes. Mit fokus er lige nu at komme op på mit niveau, og kan jeg det, så er der også mulighed for at lave noget derovre.

Peter Gade er i indledende gruppe med Edwin Ekiring fra Uganda og irske Scott Evans i OL's badmintonturnering, der går i gang den 28. juli.