Tour de France 2014

DJ pumper Chris Ankers humør i vejret

Det var en tydeligt glad Chris Anker Sørensen, som tour.tv2.dk fangede før dagens strabadserende og vitale bjergetape i Tour de France. Ikke mindst fordi holdkammeraten Karsten Kroon havde styr på skiverne ind i holdbussen.

”Jeg har det ganske udmærket. DJ Karsten Kroon er i topform i dag, og jeg har faktisk fået et ønske opfyldt, Rammlied med Rammstein, så jeg har slet ikke tid til at stå her og snakke med dig,” sagde Chris Anker Sørensen med et kæmpe smil.

Måske der gemte sig en anelse nervøsitet bag det brede smil hos den danske bjergged. I hvert fald er dasgens 148 kilometer fra Albertville til La Toussuire essentiel i Chris Anker Sørensen lagt på den prikkede bjergtrøje.

”I dag er en vigtig etape. Jeg skal med i udbruddet, og det er op til benene i dag. Det kræver ikke den store taktiske snilde, det er bare hornet i bund,” sagde Chris Anker Sørensen inden etapen.

Om det er musikken, der har gjort det eller ej, skal være usagt - men i skrivende stund er danskeren faktisk i udbrud på dagens etape og jagter pointene til chokolade-trøjen.

CHRIS ANKER SØRENSEN

  • Hold: Team Saxo Bank-Tinkoff Bank
  • Land: Danmark
  • Alder: 27 år
  • Vandt 8. etape i Giro d'Italia 2010
  • UCI-sejre i alt: 5