Kasi-Jesper trækker sig fra AGK

16x9

AG Københavns Jesper Nielsen trækker sig som bestyrelsesformand i klubben efter længere tids spekulationer om økonomiske problemer. Samtidig sættes familien Nielsens ejerandel af AG København til salg

Ifølge Nielsen ikke det dog ikke økonomien, men mediernes store fokus på private forhold, som har fået AGK-formanden til at søge nye investorer til håndboldklubben.

"Den negative opmærksomhed omkring min person i et enkelt medie er eskaleret løbende over de seneste fem år og er nu nået et punkt, hvor det for alvor går ud over min familie, som er kraftigt påvirket af de meget personlige og følelsesbetonede angreb," fortæller Nielsen til klubbens hjemmeside.

Ingen organisationsændring
"Jeg føler, at jeg og familien har bidraget med rigtig meget positivt til dansk sport og erhvervsliv," tilføjer Nielsen.

"Vi har investeret masser af penge i, at Danmark nu har et fremragende håndboldhold med en række helt fantastiske spillere og mennesker, der for første gang nogensinde kan vinde Champions League til Danmark," lyder det fra Nielsen.

Trods Nielsens exit kommer det dog ikke til at betyde det store for AG Københavns organisation, forsikrer bestyrelsesformanden.

"Organisationen fortsætter således med det nuværende set-up, bare uden mig. Det vil sige, at Søren Colding fortsætter som direktør, administrationen er den samme og det sportslige set-up er uforandret," slutter AGK-bagmanden.