Fremtiden bekymrer AGK-spillerne

Oven på Jesper 'Kasi' Nielsens farvel til AG København er uroen begyndt at ulme blandt spillerne i klubben.

Ifølge sporten.dk frygter flere af dem et decideret AGK-kollaps, og uviden­heden omkring fremtiden sidder og nager.

"Det er ikke særligt fedt. Man vidste jo godt, at det nok ikke var et sted, man skulle være i 10 år, men det her havde jeg ikke set komme allerede på det her tidspunkt," siger en anonym spiller til sporten.dk og fortsætter:

"Vi hører ikke noget fra klubben, så vi ved ikke andet end det, vi kan læse os til i medierne. Nu må vi bare håbe, det ikke går ligesom med Slagelses kvinder i sin tid. De vandt og vandt også, men det gik jo i stykker alligevel."

Af frygt for at forværre situationen tør ingen af de bekymrede spillere at stå frem med navn, skriver avisen, der også har drøftet den endnu ikke udbetalte CL-bonus med spillerne.

"Vi har altid fået vores penge indtil nu, men det er klart, at nu sidder man da og er meget spændt på, om de bonuspenge kommer med næste måneds løn. For bliver de ikke udbetalt, så begynder man da for alvor at blive bekymret," lyder det fra en involveret AGK'er.

Tiltroen til projektet lever dog fortsat blandt nogle af profilerne. Den rutinerede keeper Kasper Hvidt har hele tiden sagt, at han ikke ser nogen grund til at frygte for klubbens fremtid, og den udmelding holder han fast i.

"Jeg er helt ærligt ikke bekymret. Jeg har ikke nogen grund til ikke at stole på de mennesker, som siger, at vi nok skal få vores penge. Jeg har altid fået min løn til tiden i de to år, jeg har været i klubben," siger Hvidt og fortsætter:

"Jeg har lært, at man aldrig skal sige, at noget overhovedet ikke kan ske, for da jeg spillede i FCK, da lukkede klubben to dage efter, vi vandt pokalfinalen. Men alligevel mener jeg, at fundamentet er så godt, og medarbejderne i organisationen i AGK er så dygtige, så jeg tror på, at det hele nok skal gå."