Sport

Nyegaard: Der har ikke været sammenhæng

TV 2 Sportens ekspertkommentator Bent Nyegaard er yderst trist over, at det ikke er lykkes at redde AG København fra en konkurs, men samtidig kommer det ikke som en overraskelse.

”Vi må bare erkende, at mange, jeg selv inklusive, har været lidt skeptisk. Det var altså rigtig mange penge i underskud. 44 millioner sidste år, så det måtte blive svært, medmindre Jesper Nielsen selv tog penge op af lommen,” siger Nyegaard til sporten.tv2.dk, og understreger:

”Jeg er rigtig trist over det, for det har været en enorm inspiration. Ikke bare for andre her i Danmark, men også i udlandet. Det er et fantastisk projekt så længe pengepungen kunne holde til det, men der har ikke været sammenhæng.”

Spillerne står med Sorteper

Konkursen betyder, at alle medarbejdere i klubben – herunder spillerne – er fritstillede. Men på grund af økonomisk trængte tider kan det blive svært for dem at finde en ny klub.

”Det stiller alle spillerne i en problematisk situation. Europæisk håndbold er en forretning, og lider også under den økonomiske krise. Selvom der er tale om spillere med høj klasse, bliver det svært. Også rent lønmæssigt, hvor de har været vant til en løn, de ikke har kunnet få andre steder,” siger Nyegaard.