Sport

DHF i infight med bookmakere

Dansk Håndbold Forbund (DHF) og Håndbold Spiller Foreningen er gået sammen om at kræve erstatning fra tre bettingfirmaer.

Ifølge spillerforeningen og DHF har bookmakerne Mermaidbet, Sportingbet og Ladbrokes misbrugt det danske håndboldlandsholds spilletrøje og billeder af en række nuværende og tidligere landsholdsspillere via selskabernes markedsføring.

"DHF har samtlige rettigheder til at benytte spilledragten i markedsføringsøjemed, mens spillerne via Håndbold Spiller Foreningen har alle rettigheder til at benytte deres personlige kendetegn i deres individuelle markedsføring," skriver DHF i en pressemeddelelse.

Derfor har de to organisationer nu krævet, at de tre bettingfirmaer øjeblikkeligt fjerner de pågældende billeder fra deres hjemmesider og andet reklamemateriale. Samtidig kræver DHF og Håndbold Spiller Foreningen, at selskaberne betaler erstatning for misbrugen af rettighederne.

DHF oplyser ikke, hvilke spillere, der er tale om.