Sport

Her er KIF Københavns nye superhold

Et nyt håndboldstorhold har set dagens lys i Danmark. Ambitionerne i fusionsklubben KIF København er store, og målet er med præsentationen af Joachim Boldsen, Kasper Hvidt og Lars Jørgensen, at vinde det danske mesterskab.

Her er et overblik over, hvordan det nye hold - foreløbigt - kommer til at se ud med tilgangen af de nye spillere.

Kasper Hvidt, Målmand Venio Losert, Målmand Søren Westphal, Målmand

Lukas Karlsson, Bagspiller Lasse Boesen, Bagspiller Luka Sokolic, Bagspiller Jonas Langerhuus, Bagspiller  Bo Spellerberg, Bagspiller Kasper Irming, Bagspiller Joachim Boldsen, Bagspiller Lars Jørgensen, Bagspiller

Anders Munch, Stregspiller Frederik Børm, Stregspiller Rasmus Jensen, Stregspiller Cyril Viudes, Stregspiller

Simon Jensen, Højrefløj Boris Schnuchel, Venstre fløj Stefan Hundstrup, Venstre fløj

Derudover er Kim Andersson på rygteplan også sat i forbindelse med KIF København.

Spillerne i KIF København har allerede trænet sammen i Kolding, som i det første stykke tid blive base for træningerne. Første kamp under det nye navn bliver allerede tirsdag aften i en testkamp i Kolding mod den tyske klub HSV Hamburg