KloAgger: Agger smider millioner i kloak-firma

16x9
Daniel Aggers næste projekt bliver KloAgger Foto: KloAgger

Det lyder som en aprilsnar, men den er god nok.

Daniel Agger kaster fire millioner kroner ind i et nyt projekt. 'KloAgger' er det mundrette navn på firmaet, der som kloakservice især skal hjælpe boligselskaber og større ejendomme.

- Der er så mange, som har travlt med at valfarte ud af Danmark for at investere. Nu har vi en som tjener mange penge, men vælger at lægge sine penge i Danmark for at få arbejdspladser. Daniel kunne have valgt at beholde sine penge i udlandet, hvor skatten er mindre, men det gør han ikke. Det synes jeg, er et godt signal, siger Rune Rasmussen, der er bestyrelsesmedlem i det nystartede firma til sporten.dk.

En ny slamsluger er blandt det nye, og Rune Rasmussen håber på, at KloAgger bliver en stor virksomhed. Det er langt fra første gang, at Daniel Agger smider penge i projekter. Han er pubejer i Hvidovre på syvende år og har også købt et kolonihavehus i byen.

- Der er blevet investeret 3-4 mio i firmaet. Hovedparten af investeringen kommer selvfølgelig fra Daniel. Jeg har også lagt lidt penge, men jeg skal primært administrere det, vi har herhjemme i Danmark, uddyber Rune Rasmussen.