Sport

Jesper Jensen vil være landstræner

Efter 13 år i Skjern Håndbold er det slut for Jesper Jensen. Den tidligere landsholdsspiller, der er blevet 35 år, stopper karrieren til sommer. Playmakeren vil i stedet ernære sig som træner, og den vilde målsætning er klar.

- Det er ingen hemmelighed, at som træner og dansker er drømmejobbet over dem alle at være landstræner, så det vil jeg gå med vold og magt efter.

- Der er mange hurdler, inden jeg kommer så langt, og mange der gerne vil det, og det er at sætte barren lidt højt, men jeg vil arbejde hårdt, siger Skjern-spilleren i radioprogrammet Liga på P3.

Jesper Jensen var med til at vinde EM-guld med landsholdet i 2008, ligesom han også var med på de hold, der snuppede EM-bronze i 2004 og 2006 samt VM-bronze i 2007.

Han meldte endegyldigt fra til landsholdet for to år siden efter at have opnået 120 landskampe og lavet 238 mål.

Jesper Jensen vil blive savnet i Skjern Håndbold, hvor han er en klublegende.

- Han er en yderst respekteret og fantastisk sportspersonlighed både på og uden for banen, og han er indiskutabelt en af klubbens største spillere gennem tiderne, siger klubbens formand, Carsten Thygesen.

Playmakeren er to gange blevet kåret som årets spiller i klubben og var med, da klubben i 2003 spillede DM-finaler mod Kolding IF.