Landsholdsprofil dropper udlandet og forlænger med KIF

16x9
Rikke Poulsen i aktion for landsholdet mod Norge Foto: Scanpix

Rikke Poulsen er en af de bærende kræfter på det KIF Vejen-hold, der overraskede mangt og mange ved at være tæt på at nå DM-semifinalerne.

Holdet var på randen af fallit og stort set uden spillere til den kommende sæson, men nu er flere brikker faldet på plads, og det gør, at Rikke Poulsen har valgt at forlænge kontrakten med klubben med to år.

-Jeg synes, at jeg peronligt har haft et godt år i KIF Vejen. Som hold har vi gjort det godt, men jeg ville også gerne sikre mig, at det bliver et godt hold, jeg skal spille på næste år, og at der er styr på økonomien. Jeg har ventet på, at der skulle komme afgørelser på nogle ting, og jeg har mærket meget efter, om det skulle være Vejen eller udlandet, siger Rikke Poulsen til tv2.dk.

Ifølge tv2.dk’s oplysninger bliver træneren i den kommende sæson den tidligere herrelandsholdsspiller Jesper Jensen, og selvom Rikke Poulsen ikke vil bekræfte den information, så bekræfter hun, at hun har fået indikationer om, hvem der skal styre tropperne fra sidelinjen i den kommende sæson.

-Jeg har fået en indikation om, hvordan tingene ser ud. Jeg har fået at vide, at jeg er meget ønsket i klubben. Det er vigtigt for mig, at en kommende træner ser noget i mig. Det kan godt være, at det trækker ud, men jeg stoler på, at det er sådan, det ser ud, siger hun, og afslører, at hun var tæt på at kvitte den danske liga.

-Jeg har gået med store overvejelser om udlandet. Der er ligaer rundt om i verden, der rører på sig. Det kunne jeg godt tænke mig inden jeg stopper en gang om mange år.