Sport

Burgaard vil lave ravage i sin sidste kamp

Louise Burgaard trækker i Team Tvis Holstebro-trøjen for sidste gang, når landsholdsstjernen og hendes holdkammerater fredag aften spiller den anden og afgørende DM-finale ude mod FC Midtjylland.

Efter denne sæson skifter Burgaard fra Holstebro til rivalerne fra Viborg HK, men først vil den 20-årige højre back fuldende en fantastisk sæson, hvor Team Tvis Holstebro har vundet EHF Cuppen og overraskende er i DM-finalen, ved at snuppe guldmedaljerne.

- Det er så fedt den måde, vi har været favoritdræbere på og er gået ind og har indtaget det hele, hvor folk ikke har troet på os. Så jeg synes, det kunne være super fedt at gå ind og lave lidt ravage og tage det danske mesterskab, siger Louise Burgaard til tv2.dk

Men det bliver vemodigt at sige farvel til klubben, hvor hun har udviklet sig fra et stort talent til en stor stjerne - både i klubben og på landsholdet.

- Team Tvis Holstebro har været mit liv i de seneste to år. Selv om jeg har været rigtig, rigtig glad for at være her, tror jeg hele tiden, jeg tænker: Kan det blive endnu bedre?, siger Burgaard til tv2.dk

Skal Burgaard slutte sin Tvis-tid med DM-guld, skal hun og holdkammerater dog levere en ny stor præstation fredag aften i Ikast, for FC Midtjylland vandt den første DM-finale i Holstebro med 27-23.

SE DM-FINALEN PÅ TV 2

Husk du kan se den anden og afgørende DM-finale mellem FC Midtjylland og Team Tvis Holstebro direkte på TV 2 fredag aften fra klokken 20.45.

Er du ikke i nærheden af et tv, kan du også følge kampen live i tekst på tv2.dk via din computer eller smartphone.