Sport

Tvis' håb før guldbraget: De har gjort det før

Favoritværdigheden er hoppet et godt stykke over på FC Midtjyllands banehalvdel inden fredagens anden og afgørende DM-finale mod Team Tvis Holstebros håndboldkvinder.

Men selv om Tvis-spillerne tabte den første finale på hjemmebane med 23-27, har de ikke mistet modet og troen på, at de kan tage DM-guldet. Og minderne fra tidligere på sæsonen øger kun forhåbningerne.

- Vi har kun slået dem (FC Midtjylland, red.) én gang i år, men det var Ikast, og det var med syv mål. Så det kan lade sig gøre. Og vi har været gode på udebane på det sidste, siger Team Tvis-træner Niels Agesen til tv2.dk

Da Team Tvis Holstebro for nylig snuppede trofæet i EHF Cuppen, tabte holdet også den første finale på hjemmebane til franske Metz med fire mål - men tog så til Frankrig og vandt med fem.

- Vi er jo lidt utilregnelige, og det kan jeg egentlig også godt lide. Vi svinger så meget, og det er måske bare en del af os. Jeg tror, at fire mål er med til at presse os det ekstra, der gør, at vi yder det ekstra, siger profilen Louise Burgaard til tv2.dk

Hvis Team Tvis Holstebro skal snyde hjemmeholdet for DM-pokalen, skal vestjyderne vinde kampen i Ikast med mindst fem mål. En sejr på fire mål vil dog også være nok, hvis Tvis scorer mindst 28 udebanemål.

SE DM-FINALEN PÅ TV 2

Husk du kan se den anden og afgørende DM-finale mellem FC Midtjylland og Team Tvis Holstebro direkte på TV 2 fredag aften fra klokken 20.45.

Er du ikke i nærheden af et tv, kan du også følge kampen live i tekst på tv2.dk via din computer eller smartphone.