Sport

Lotte Friis: Jeg fortsætter til OL i 2016

Nu skulle det være ganske sikkert. Efter længere tids usikkerhed og en lille tænkepause har Lotte Friis besluttet sig for at fortsætte karrieren til næste OL i 2016 i Rio. Det bekræfter hun over for TV2.

- Jeg er blevet mere optimist efter VM, siger den danske svømmer til tv2.dk.

- Jeg gjorde det så godt til VM , og fik så godt et resultat, at jeg nu gerne vil fortsætte frem til OL i 2016. Jeg føler mig heller ikke så gammel, som jeg gjorde for to måneder siden. Og det har givet mig motivationen til at fortsætte og tage tre år mere.

- Og så vil jeg også gerne have en OL-medalje mere. Jeg vil gerne have den medalje, jeg desværre ikke fik med hjem fra London. Det gnaver lidt i én, at det ikke lykkedes.

- Det vil jeg gerne have oprejsning for - til mig selv og Danmark, siger Lotte Friis, der vil nu vil sætte punktum for karrieren efter OL i Rio om tre år.

- Det ville være det ultimative at slutte af med et OL. Og forhåbentlig med en medalje. Det er i hvert fald det, jeg går efter, siger Lotte Friis til tv2.dk.