Ronnie Schwartz smadrer rude efter Randers-nederlag

16x9
Ronnie Schwarz Foto: Scanpix

Mandag aften vandt Sønderjyske for første gang nogensinde på udebane over Randers FC, da Bjørn Paulsen og Tommy Bechmann sikrede Sønderjyske en 2-0-sejr. Kampen blev skæmmet af et tidligt rødt kort til Randers’ Ronnie Schwartz.

Udviste Ronnie Schwartz var efter sin udvisning så skuffet, at han smadrede en rude i spillertunnelen på AutoC Park. Cheftræner Colin Todd ville efter kampen ikke lade Schwartz tale med pressen, men Randers-direktøren understregede, at Schwartz får en regning.

-Jeg ved ikke, hvad der er sket med ham. Det er fodbold, og det er følelser. Jeg kan godt forstå, han er ærgerlig - det er vi alle sammen. Han kommer selvfølgelig til at betale regningen for vinduet, siger Jacob Nielsen.

Ronnie Schwartz får med al sandsynlighed to dages karantæne for det røde kort. Derfor er det meget belejligt, at Jacob Nielsen og co. netop har hentet en ny angriber - senegaleseren Djiby Fall.

Randers FC’s direktør Jacob Nilsen var efter kampen alt andet end tilfreds med dommer Jacob Kehlet.

-Det var meget uheldigt, at Ronnie Schwartz faldt, men det er endnu mere uheldigt, at dommeren takserer det til rødt kort. Der var nok dommerfejl til en hel sæson i den her kamp. Jeg føler, at han på ingen måde har styr på tingene, og at han ødelægger kampen.

-Vi skal selvfølgelig prøve at spille til nul, når vi er en mand i undertal, og det var uheldigt, at vi gav to så lette mål væk. Det ændrer ikke på, at det var en meget uheldig dommerpræstation, siger Jacob Nielsen.

De tre point betyder, at Sønderjyske lægger en smule afstand til nedrykningsstregen i Superligaen og har nu otte point for syv kampe. Randers FC glippede til gengæld muligheden for at spille sig op i Superligaens topstrid i denne omgang.

Set over 90 minutter var resultatet måske ikke helt fair. Sønderjyske formåede slet ikke at udnytte, at holdet var en mand i overtal langt det meste af kampen. Hjemmeholdet viste flot moral og kunne med en smule held sagtens have fået point.

Sønderjyske har fået en noget svingende sæsonstart, men alligevel var det sønderjyderne der kom bedst ud til kampen. Det var tydeligt, at Lars Søndergaards tropper gerne ville spille på dødbolde, men i kampens indledning blev det aldrig rigtig farligt.

Trods et rødt kort kunne det efterfølgende ikke ses, at Sønderjyske var en mand i overtal. Randers var mest på bolden og forsøgte fortsat at skabe noget på sønderjydernes banehalvdel. Således holdt hjemmeholdet stand i resten af første halvleg.

Der skulle dog kun gå få minutter af anden halvleg, før Bjørn Paulsen flot bragte gæsterne fra Sønderjyske foran med 1-0. Randers var fortsat mest på bolden, men alligevel kunne Tommy Bechmann lukke kampen efter 67 minutter, da han scorede til 2-0 på en dødbold.

Efter landskampspausen skal Randers FC forsøge at rejse sig igen, når modstanderen er nyoprykkede FC Vestsjælland på udebane. Sønderjyske møder i næste runde AaB hjemme på Haderslev Fodboldstadion.