Sport

Kasi-Jesper overrasker igen: AG København genopstår

Håndboldklubben AG København lukkede og slukkede for godt et år siden, men måske har håndbold-Danmark ikke set det sidste til klubben. I hvert fald meddeler Jesper 'Kasi' Nielsen pludseligt, at han har i sinde at lade AGK genopstå.

Jesper 'Kasi' Nielsen grundlagde i sin tid københavnerklubben, men en stor skattesag mod ejeren selv havde i sidste ende som konsekvens, at AG København måtte lukke. Skattesagen kører stadig, men den kontroversielle rigmand har ikke desto mindre besluttet, at kaste kræfter og penge efter at starte klubben op igen.

- Ydermere lover jeg jer, når dette vanvid er stoppet mod Familien Nielsen, vender vi tilbage med AGK stærkere end nogensinde før, vi har det hele liggende parat, og vi får igen et af verdens bedste håndboldhold, Europas største sportsshow og Danmarks stærkeste erhvervsnetværk, skriver Jesper 'Kasi' Nielsen på Facebook som et statement til AG Københavns fans.

Vanviddet, Jesper 'Kasi' Nielsen hentyder til, er netop sagen, SKAT fortsat kører mod AGK-ejeren på trods af, at myndigheden for nyligt sendte en undskyldning til Kasi-Jesper og hans familie for den behandling, de har fået, mens sagen har kørt.

Jesper 'Kasi' Nielsen forventer imidlertid, at han har retten på sin side, og når sagen er afsluttet, lover han at åbne dørene til AG København igen.

- Vi kan ikke straffe hele Danmark for et SKAT ude af kontrol, skriver han.

TV 2 Sporten har tirsdag været i kontakt med Jesper 'Kasi' Nielsen, men han ønsker ikke at stille op til et tv-interview omkring sine planer endnu. Til BT fortæller han dog lidt om tankerne bag udmeldingen og understreger, at han ikke vil få problemer med at hente spillere til klubben, når den tid kommer.

- Jeg er ikke nervøs for at skulle rekruttere spillere til et nyt AGK-projekt. Alle håndboldspillere i Danmark, der vil få chancen for at spille i et kommende AGK, vil tage den. Når først et AGK-projekt er i fulde omdrejninger, så kan ingen andre klubber i Danmark matche det, siger Jesper 'Kasi' Nielsen.