Sport

Landin: Han bliver Danmarks næste landstræner

På mandag bliver den islandske håndboldtræner Gudmundur Gudmundsson med al sandsynlighed præsenteret som Ulrik Wilbeks afløser som landstræner for herrelandsholdet. Det tror spillerne også på i islændingens tyske klub Rhein-Neckar Löwen.

Gudmundur Gudmundssons sandsynlige overtagelse af landsholdet blev torsdag aften diskuteret og vurderet i tv-programmet Ankerdal på News, hvor landsholdspiller Niklas Landin også deltog i debatten.

Han kunne fortælle, at rygterne om islændingens trænerskifte også bliver vendt i Rhein-Neckar Löwen, hvor den danske landsholdsmålmand til dagligt spiller.

- Selvfølgelig bliver der snakket om ham. Der går da også rygter på holdet. Skal han være her til næste år, skal han ikke være her? Får vi en ny træner eller ikke? Bliver det ham, der bliver præsenteret her på mandag? Det tyder alt jo på. Det er også sådan, vi forholder os; at det er ham, der skal til Danmark på mandag. Så måske har vi en ekstra fridag. Det vil også være dejligt nok, sagde Niklas Landin på en direkte forbindelse fra Mannheim i Tyskland.

Se hele udsendelsen, hvor også TV 2’s håndboldekspert Bent Nyegaard, spillende direktør i GOG Kasper Jørgensen, DR Sportens håndboldekspert Søren Herskind og TV 2’s håndboldkommentator Thomas Kristensen diskuterede Gudmundur Gudmundssons kvaliteter som træner, det sandsynlige fravalg af danskere til landstrænerposten og de ændrede spilleregler hos danske håndbolddommere.

Det er på facebooksiden Ankerdal på News.