Sport

BSV-profil forsvarer vraget cheftræner

Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg får ny cheftræner til sommer, når Peter Bredsdorff-Larsen overtager jobbet fra Claus Uhrenholt.

Den jyske klub har indgået en treårig aftale med den forhenværende KIF-træner og sender dermed den nuværende kaptajn ud i kulden, når hans etårige aftale udløber. Men selv om BSV har haft store problemer med at slå til i sæsonens otte første kampe og lige nu kun er placeret som nummer ni, så modtages trænerskiftet med blandede følelser af spillertruppen.

- Der skulle jo nok ske noget, men der er bare også en tendens til, at det altid bliver gjort til trænerens skyld, når det ikke kører for et hold. Jeg synes også, at spillerne skal kigge indad i stedet for bare at sende lorten videre. Der er mere end én grund til, at vi ikke har præsteret i denne sæson, siger fløjspiller Casper U. Mortensen og fortsætter:

- Jeg har det fint med Claus, og jeg synes egentlig, at han har nogle gode budskaber som træner. Men det er jo en beslutning, der træffes længere oppe i systemet, og når nu vi skal have ny træner, er det da spændende med Peter Bredsdorff-Larsen. Han er en meget vellidt træner, som også er dygtig rent taktisk.

Det er imidlertid først om otte måneder, at trænerskiftet bliver en realitet, og dermed skal Claus Uhrenholt fortsat svinge taktstokken i de resterende kampe i sæsonen. Casper U. Mortensen mener dog ikke, at det vil påvirke Uhrenholts indsats som træner, at han skal forlade klubben den 1. juli næste år.

- Jeg er sikker på, at Claus er professionel nok til at kunne tackle det, og jeg er sikker på, at han sammen med os stadig går efter den målsætning, vi hele tiden har haft - nemlig at komme i semifinalen, understreger fløjspilleren.