Sport

Her er BSV’s nye cheftræner

Peter Bredsdorff-Larsen kommer kun til at gå arbejdsløs som cheftræner en enkelt sæson. Fra sommeren 2014 skal den tidligere KIF Kolding København-træner nemlig svinge taktstokken for Bjerringbro-Silkeborgs ligaherrer, erfarer tv2.dk.

Den jyske ligaklub meddelte tidligere på dagen, at man torsdag offentliggør navnet på den træner, som de næste tre år skal svinge taktstokken i klubben fra den 1. juli næste år.

Ifølge tv2.dks oplysninger har forhandlingerne mellem Peter Bredsdorff-Larsen og Bjerringbro-Silkeborg for alvor taget form, siden landsholdets tidligere assistenttræner ikke længere var i spil til jobbet som Ulrik Wilbeks afløser.

Peter Bredsdorff-Larsen ønsker dog på nuværende tidspunkt ikke at bekræfte, at han har indgået en aftale med Bjerringbro-Silkeborg.

-Med hensyn til min fremtid er den stadig uafklaret, siger han kortfattet til tv2.dk.

I øjeblikket står Claus Uhrenholdt i spidsen for den jyske ligatrup, men med ansættelsen af Peter Bredsdorff-Larsen får han dermed ikke sin aftale forlænget, når den udløber efter denne sæson.

Bjerringbro-Silkeborg har kun sikret sig syv point i de første otte kampe og er overraskende placeret helt nede som nummer ni i Herre Håndbold Ligaen.