Sport

BSV-chef om Bredsdorff: Vi får en toptræner

Der er store forventninger til Peter Bredsdorff-Larsen, når han til sommer tiltræder som cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg. Det siger den jyske håndboldklubs sportschef, Carsten Albrektsen.

- Peter har vist, at han er en dansk toptræner. Det kan man også se på hans cv gennem en årrække.

- Han er først og fremmest en meget erfaren og rutineret træner, både på nationalt og internationalt plan. Og ud over det har Peter også sine spidskompetencer omkring ledelse af sit mandskab, siger Carsten Albrektsen.

Peter Bredsdorff-Larsen har fået en treårig kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg, hvor han afløser den nuværende træner, Claus Uhrenholt.

Den tidligere assistenttræner for Ulrik Wilbek på herrelandsholdet var senest træner i KIF Kolding København.  Her røg han ud i juni efter uoverensstemmelser med spillertruppen.

Peter Bredsdorff-Larsen gjorde i 2010 AaB Håndbold, det nuværende Aalborg Håndbold, til dansk mester.

- Han er både visionær og et meget engageret menneske i sit daglige arbejde med en spillertrup, siger Carsten Albrektsen.

- Engagementet kan man se, når han står med sit hold. Når han er på, så er han virkelig på. Og så har han et gen, der gør, at han vil vinde, siger sportschefen.

BSV ligger i øjeblikket på en niendeplads i Herre Håndbold Ligaen med syv point for otte kampe.

Peter Bredsdroff-Larsen

Født: 11. august 1967

Trænerkarriere:

2005-2012 Assistenttræner på landsholdet 2008-2011 Cheftræner i AaB 2011-2013 Cheftræner i KIF Kolding

Erhverv ved siden af håndbold:

Konsulent og foredragsholder

Gift med Rikke og far til Sofie, Jakob og Lucas