Sport

Officielt: Bredsdorff bliver BSV-træner

Som tv2.dk erfarede, bliver det den tidligere landsholdsassistent Peter Bredsdorff-Larsen, der skal styre træningen og taktiktavlen i Bjerringbro-Silkeborg (BSV) fra næste sommer og tre år frem.

Peter Bredsdorff-Larsen er onsdag formiddag blevet præsenteret på et pressemøde i den ambitiøse, midtjyske klub.

 - Vi har haft gang i en seriøs proces for at få besat cheftrænerstillingen til den kommende sæson, og da vi kom frem til målstregen, stod det helt klart for os, at det var Peter, vi ville have, siger BSV's sportschef Carsten Albrektsen i en pressemeddelelse.

 - I Peter får vi en meget erfaren træner, både på nationalt og internationalt niveau, og vi får en træner med en stor håndboldfaglighed og gode lederegenskaber, siger sportschefen.

Peter Bredsdroff-Larsen, der var træner i KIF Kolding København indtil juni, hvor han blev fyret efter pres fra spillerne, afløser Claus Uhrenholdt, der ikke får sin kontrakt med BSV forlænget, når den udløber til sommer. 

Ifølge tv2.dk's oplysninger var Team Tvis Holstebros træner Klavs Bruun Jørgensen også til jobsamtale i BSV, men et samarbejde blev ikke til noget, og Klavs Bruun endte i stedet med at forlænge sin kontrakt i Holstebro.

Peter Bredsdroff-Larsen

Født: 11. august 1967

Trænerkarriere:

2005-2012 Assistenttræner på landsholdet 2008-2011 Cheftræner i AaB 2011-2013 Cheftræner i KIF Kolding

Erhverv ved siden af håndbold:

Konsulent og foredragsholder

Gift med Rikke og far til Sofie, Jakob og Lucas