Sport

BSV fyrer trænerteam: Uhrenholt færdig

Cheftræner Claus Uhrenholt er fortid i Bjerringbro-Silkeborg. Den jyske håndboldklub har tirsdag fyret både Uhrenholt og assistenttræner Bo Tolstrup med øjeblikkelig virkning, oplyser BSV i en pressemeddelse.

Klubbens ledelse har på baggrund af svingende resultater besluttet at tilføre holdet nye kræfter.

- Det er med stor beklagelse at vi har truffet denne beslutning for Claus og Bo har ydet en stor indsats for klubben. Desværre har resultaterne i denne sæson ikke været som ønsket. Dette er ikke alene Claus og Bos ansvar, men noget som alle vi omkring holdet og spillertruppen også har et ansvar for. Vi takker de to trænere for en stor og helhjertet indsats og ønsker dem det bedste for fremtiden, siger administrerende direktør Frank Lajer.

BSV forventer i løbet af få dage at have en træner på plads, som kan stå i spidsen af holdet resten af sæsonen, indtil Peter Bredsdorff-Larsen overtager trænerjobbet til sommer. Indtil den midlertidige løsning er på plads tager sportschef Carsten Albrektsen sig af træningen i klubben.

Bjerringbro-Silkeborg er i øjeblikket placeret som nummer otte i landets bedste række. Holdet har kun formået at skrabe 13 point sammen i de første 12 kampe.