Sport

Medie: Bendtner anholdt i England

Nicklas Bendtner blev mandag anholdt for at have udøvet hærværk ved sit hjem i England, skriver Mirror.

Ifølge avisen har britisk politi efterfølgende løsladt den 25-årige, danske landsholdspiller og givet ham en advarsel.

Bendtner menes at have haft noget at gøre med hærværk i den luksuriøse lejlighedsbygning, hvor han bor. Her er dørene angiveligt blevet sparket ind, og et vindue er smadret ved et fitnessområde.

Politiet bekræfter anholdelse

- Vi kan bekræfte, at en 25-årig mand fra Bushey er blevet anholdt og registreret for hærværk. Han er blevet løsladt og er ikke længere tilbageholdt, fortæller Paul Davis fra Hertfordshire Politi tirsdag morgen til tv2.dk.

Han vil dog ikke bekræfte overfor tv2.dk, hvorvidt der er tale om den danske fodboldspiller, men uddyber, at hærværket fandt sted i de tidlige timer den 24. november.

Den 25. november fandt anholdelsen så sted, og den 25-årige mand blev afhørt på politistationen i Hertfordshire.

Den danske fodboldspiller blev angiveligt mødt af politiet, da han vendte hjem fra træning mandag, skriver Mirror. Den britiske avis har også talt med naboer, som fortæller, at de hørte lyden af døre, der blev sparket ind og vinduer, der blev smadret i fitness- og poolområdet.

Vidner til episoden

- Jeg kunne høre folk sparke døre ind. Jeg råbte til dem, at de skulle stoppe, men en mand råbte skældsord tilbage. Man kunne høre dørene blive sparket på igen og igen, siger et øjenvidne til Mirror.

Avisen beskriver også, at overvågningsvideo viser folk udenfor lejlighedskomplekset omkring kl. 1 om natten. Bl.a. viser videoen en mand, som trænger ind gennem et smadret vindue og forsøger at sparke en låst dør ind til fitnessområdet.

Udover anholdelsen har politiet mandag afhørt beboere i området om episoden, mens man i mellemtiden fik repareret skaderne på lejlighedskomplekset, skriver Mirror.

tv2.dk har tirsdag morgen uden held forsøgt at få en kommentar fra Nicklas Bendtner.