Sport

Guld-Jimmy: Den her er til vores fans

Danske Jimmy Nielsen kastede sig til den rigtige side og reddede et straffespark, da det nordamerikanske mesterskab blev afgjort efter straffesparkskonkurrence.

Dermed blev det MLS-guld for Sporting Kansas City, som endte med at vinde 7-6 over Real Salt Lake. Den tidligere AaB-målmand, som er anfører for Kansas-mandskabet, var ovenud lykkelig efter triumfen.

- Alt det vi har været igennem har bragt os til, hvor vi er i dag. Og den her er til vores fans. De fortjente det virkelig. De støtter os altid 100 procent ligemeget hvad, siger han til hjemmesiden mlssoccer.com.

Den ordinære kamp mellem Sporting Kansas City og Real Salt Lake endte 1-1, og der blev ikke scoret i den forlængede spilletid. Derfor skulle det altså afgøres på straffe.

- Først og fremmest vil jeg give kredit til Salt Lake. Det er en skam at tabe på den måde, men det er en del af spillet. Jeg har virkelig ondt af Salt Lake lige nu, de gjorde et flot stykke arbejde, lød det fra den danske keeper, der i euforien ikke kunne forholde sig til spørgsmål om, hvad han tænkte, da han tog straffesparket i finalen.

- Når man står i målet, tænker man kun på at stoppe den næste bold. Intet andet kører igennem hovedet.

Det var Kansas Citys andet mesterskab i historien og Jimmy Nielsens første. Jimmy Nielsen har også vundet det danske mesterskab med AaB.

Også Sporting Kansas City's egen tv-redaktion har snakket med danskeren, og øverst i denne artikel kan du se, hvad han sagde til dem.