Vinter-OL i Sochi 2014

Faarup jubler efter OL-debut: Det var så fedt

Den alpine skiløber Christoffer Faarup blev søndag den første dansker i aktion ved OL i Sochi. Men det var ikke bare den første danske aktion – det var også Faarups ilddåb ved de olympiske lege.

Den danske debutant stillede op i styrtløbet, hvor han som ventet ikke var ikke i nærheden af at sikre sig en plads på medalje-skamlen. Men en 34.-plads og tiden på to minutter og 12 sekunder er mere end godkendt, vurderer Faarup selv.

- Sådan set over det hele er jeg supertilfreds med løbet. Jeg kom ikke så godt godt fra start som håbet og måtte bremse lidt i et af svingene. Resten af vejen pressede jeg bare mig selv og prøvede at give den gas, nyde det undervejs og have det superfedt.

- Jeg fik lidt tidligere ondt i benene i dag, men jeg pressede bare mig selv og blev ved med at sige til mig selv: Kryb sammen, kryb sammen, tryk på, tryk på. Og det gav pote.

- Der var nerver på. Der var også lidt en følelse, som jeg aldrig havde oplevet før, og som jeg ikke kan forklare, hvad var, siger Faarup til TV 2.

Christopher Faarup kan glæde sig over, at OL-oplevelsen ikke slutter her. Den 14. februar stiller han op i super kombination, og to dage senere gælder det super-G.

Styrtløbet blev i øvrigt højest overraskende vundet af den unge østriger Matthias Mayer.  

OL på TV 2 Play

SE OL 2014 DIREKTE PÅ TV 2 PLAY

TV 2 sender hele dagen igennem fra OL i Sochi 2014.

Se blandt andet Alpint skiløb, Hurtigløb på skøjter, Kunstskøjteløb, Freestyle, Nordisk kombineret, Skeleton, Curling, Biathlon og Ishockey.

Se også vores 24 timers OL-nyhedskanal – med dansk speak fra 16-22.30.

Du finder det hele samlet på TV 2 PLAY, hvor du kan se det lige gyldigt hvor du er. På web, mobil og tablets. Kun 89 kr.

FIND TV 2 PLAY HER