Vinter-OL i Sochi 2014

Rusland vinder OL's medaljekapløb

De russiske værter har haft et fremragende OL på hjemmebane i Sotji. Det ses tydeligt på medaljestatistikken, som russerne suverænt vinder.

På legenes sidste dag vandt russerne mændenes firemandsbobslæde-konkurrence. Det var værternes 13. guldmedalje ved legene, og i alt når russerne op på 33 medaljer.

Tidligere på søndagen bidrog de mandlige russiske langrendsløbere til den flotte medaljestatistik ved at tage sig af guld, sølv og bronze i 50 kilometer samlet start.

Norge snupper andenpladsen i medaljeræset med 11 guldmedaljer og i alt 26 medaljer. Canada er tredjebedste OL-nation med - foreløbigt - ni guldmedaljer ud af i alt 24 medaljer.

Danmark forlader OL uden medaljer.

Der resterer en konkurrence ved OL i Sotji - mændenes ishockeyfinale, hvor Canada møder Sverige. Udfaldet af denne kamp vil ikke ændre på topstillingen i medaljekapløbet.

OL på TV 2 Play

SE OL 2014 DIREKTE PÅ TV 2 PLAY

TV 2 sender hele dagen igennem fra OL i Sochi 2014.

Se blandt andet Alpint skiløb, Hurtigløb på skøjter, Kunstskøjteløb, Freestyle, Nordisk kombineret, Skeleton, Curling, Biathlon og Ishockey.

Se også vores 24 timers OL-nyhedskanal – med dansk speak fra 16-22.30.

Du finder det hele samlet på TV 2 PLAY, hvor du kan se det lige gyldigt hvor du er. På web, mobil og tablets. Kun 89 kr.

FIND TV 2 PLAY HER