Vinter-OL i Sochi 2014

Russisk kæmpebjørn slukkede OL-flammen

Den olympiske flamme blev søndag aften slukket, da en kæmpe bjørnemaskot pustede det sidste liv ud af ilden ved afslutningsceremonien i Sochi.

Vinter-OL er hermed slut, og afslutningen blev præcis lige så storslået, som man kunne forvente af de uden sammenligning dyreste Olympiske Lege nogensinde.

Ceremonien bød på et gensyn med nogle af de største russiske kunstnere inden for blandt andet musik og litteratur, og arrangørerne havde endda overskud til at lave sjov med en af kikserne ved OL-åbningen for 16 dage siden.

Udenlandske medier har da også særdeles positive kommentarer til afslutningsshowet på det olympiske stadion i Sochi.

- Det er slut. Det var endnu en vildt imponerende ceremoni, skriver The Guardians Simon Burnton.

Han ønsker alle involverede tillykke, og CNN’s Steve Almasy er helt enig med sin kollega om showet, som han kalder en 'sublim ceremoni'.

Nyhedsbureauet Reuters er ligeledes positiv og beskriver det som 'en følelsesladet afslutningsceremoni', mens The Inquirer-skribenten Frank Fitzpatrick mener, at 'showets special effects var Hollywood værdigt'.

Se OL-flammen bliver slukket i videoklippet øverst.

OL på TV 2 Play

SE OL 2014 DIREKTE PÅ TV 2 PLAY

TV 2 sender hele dagen igennem fra OL i Sochi 2014.

Se blandt andet Alpint skiløb, Hurtigløb på skøjter, Kunstskøjteløb, Freestyle, Nordisk kombineret, Skeleton, Curling, Biathlon og Ishockey.

Se også vores 24 timers OL-nyhedskanal – med dansk speak fra 16-22.30.

Du finder det hele samlet på TV 2 PLAY, hvor du kan se det lige gyldigt hvor du er. På web, mobil og tablets. Kun 89 kr.

FIND TV 2 PLAY HER